Szakértő segítség cége technológiai eszközbeszerzésében

Segítünk kiválasztani és beszerezni az igényeinek leginkább megfelelő technológiai eszközöket, megtakarítva Önnek a hosszadalmas és erőforráségető kutatást  az optimális termékek megtalálásához.

Legyen a beszerzés is smart!

 

Legyenek akár a napi működést segítő termékek, vagy egyedi beszerzések céges események alkalmából (ajándékozás, új munkatárs érkezése, motivációs programok, mérföldkövek ünneplése) számíthat ránk abban, hogy stresszmentessé tegyük a tech-eszközök beszerzését!

Időigényes kutatómunka

 

Hiába görnyed órák óta a webshopok kínálata felett és a “legjobb laptop irodai munkavégzésre” keresések felett? 

Alacsony minőség,
magas áron

Végre megvan a vágyott termék, de annak értéke és fontossága miatt gyakran kockázatos döntés a beszállító kiválasztása.

 

Fantáziátlan, tucat ajándékok

Ha céges ajándékozásról van szó, egyáltalán nem mindegy, hogy eléri-e a kívánt hatást a választott termék – hiszen a szekrény mélyére süllyesztett hasztalan ajándék nem más, mint pénzkidobás.  

 

Szövevényes piac titkos ajánlatokkal

 

A technológiai eszközök beszerzése valóságos útvesztő lehet, ahol a legjobb ajánlatok sokszor rejtve maradnak – kiváltképp, ha ilyen jellegű beszerzéseit általános cégellátókon keresztül bonyolította.

 

Ezekkel a problémákkal már mind találkoztunk,

mert az ügyfeleink pontosan emiatt várták görcsbe rándult gyomorral a következő műszaki cikk beszerzést.

Ezért mi kidolgoztuk a SMART programot, amivel levesszük a terhet a vállairól!

Támogatjuk Önt a kutatástól kezdve, hogy a kiválasztás és beszerzés is gördülékenyen menjen – időben és megbízhatóan.

Így segítjük tech-beszerzését

1. Jelentkezés és kapcsolatfelvétel

Megkeresése esetén a lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot

2. Igényfelmérés

Pár perces telefonbeszélgetés alatt, az Önnek megfelelő időben meghatározzuk preferenciáit és költségvetését, hogy rögtön elkezdhessük a közös munkát. 

3. Termék kiválasztás és beszerzés

Az igényfelmérés alapján elkezdjük kiválogatni az Ön számára megfelelő termékeket, melyekből egy összeállítást készítünk. Ezekből választjuk ki Önnel egyetértésben a véglegeseket, melyeket beszerzünk és igény esetén segítünk a személyreszabásban is.

Ügyfeleink rendszerint a következő alkalmakhoz kérik a segítségünket

Új alkalmazott a fedélzeten

Egy új alkalmazott első napja, első benyomása döntő fontosságú lehet. Egy trendi meglepetés ajándék nem csak szép gesztus, de hosszabb ideig maradnak motiváltak, elkötelezettek és a vállalati értékeket is hatékonyan közvetítheti.

onboarding-getsmart
céges-mérföldkő-getsmart

Mérföldkövek elérése

Jutalmazd az alkalmazottaid nagyszerű eredményeit izgalmas smarttech kiegészítőkkel, amit akár minden nap használhatnak. Egy kis gesztussal, újra motiválttá és elkötelezetté teheted a munkatársaidat.

Születésnapok és évfordulók

Születésnap? Esküvő? Nyugdíjazás? Újszülött érkezése? Bármilyen alkalomra szeretnéd meglepni alkalmazottaidat, segítünk, hogy örömet és egy felejthetetlen pillanatot okozhass.

privát-ünnep-getsmart
karácsony-getsmart

Munkaeszközök

Kétség sem férhet ahhoz, hogy megfelelő eszközökkel a munkavégzés számottevően hatékonyabbá tehető, emellett munkatársai is szívesebben használják őket – miközben a megfelelő eszközök nagyszerű hatással vannak az általános morálra is.

Ízelítő beszerzési megbízásainkból

Solvo BioTechnology

A Solvo munkatársainak keresett Karácsonyi ajándékkampányra termékeket, de nem volt konkrét típusról elképzelésük. Mi az igényeknek megfelelően kiválasztottunk pár terméket, melyet ajánlat formájában visszaküldünk nekik egy szakmai indoklással. Ők kiválasztották a nekik szimpatikusat, mi pedig pár nap alatt beszereztük és leszállítottuk nekik az igényeknek megfelelő (vízálló, zöld színű) bluetooth hangszórókat.

Visszajelzés: ⭐⭐⭐⭐⭐

Bishop & Co.

A Bishop&C szoftvercéggel együttműködve egy belső motivációs verseny kivitelezésében vettünk részt. Az okosórák lépésszámláló funkciója képezte az alapját a munkatársak közti versenynek, mely hozzájárult ahhoz, hogy kevesebbet üldögéljenek a kollégák akik jellemzően ülve végzik a mindennapi feladataikat.

Visszajelzés: ⭐⭐⭐⭐⭐

Plazma Pont Szeged

A szegedi plazmaponttal együttműködve alternatívát találtunk a vérplazmadonorok ajándékozására. Aktivitásmérőket vásároltak tőlünk, melyek a donoroknak ajánlottak fel. Örömmel hallottuk, hogy olyan sokan választották a pénzügyi juttatás helyett a felkínált minőségi aktivitásmérőt, hogy a kampányban el is fogyott a többszáz darabos készlet, sőt, még egy második körös beszerzésre is szükség volt.

Visszajelzés: ⭐⭐⭐⭐⭐

rengeteg ötletünk van a megvalósításra!

KÉRD SZEMÉLYRE SZÓLÓ AJÁNLATUNKAT

„Gyerekkorom óta vonzott a technológia, így mindig képben voltam a tech eszközökkel. Hetente fordulnak hozzám a barátaim tanácsért, én pedig örömmel segítek nekik. A SMART program lényege hogy a cégemen keresztül minél több embernek segíthessünk jó minőségű termékeket vásárolni. Jó a csapat, és szeretjük amit csinálunk, és ez a munkánkon is érződik.”

Tűzkő Barnabás, CEO, alapító tag

hu_HUHungarian